Iværksætteri og innovation
211,25 kr
På lager
ISBN
9788778817785
Iværksætteri og innovation giver eleverne redskabet til at starte egen virksomhed eller medvirke til udvikling og innovation i virksomheder på det private og offentlige arbejdsmarked.
Bogen indeholder følgende 2 hovedafsnit:
- Iværksætteri: hvordan man starter en virksomhed; afklaring, selskabsformer; penge og økonomi; lovgivning; organisation og ledelse; lukning. Overalt følger vi som eksempel en fiktiv koks vej fra start af restaurant/café til lukning.
- Innovation: test af, hvor innovativ man er; økonomisk, ergonomisk, miljømæssig og produkt- og udviklingsinnovation; måling af innovation; innovatører i praksis; innovation i din fremtid. I denne del er der er overalt opgaver, der udfordrer læseren til at tænke innovativt, især som gastronom og som tjener.
| Forfatter | Dan Feld-Jakobsen |
|---|---|
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Serviceerhverv |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 9. apr. 2018 |
| Sideantal | 85 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 6 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2007 |
| Oplagsdato | 9. apr. 2018 |
| Oplag | 7 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Grund- og områdefag.¤Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
| ISBN-13 | 9788778817785 |
| ISBN-10 | 8778817781 |
| EAN | 9788778817785 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



