Jagt Forbi
298,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788799986408
JAGT FORBI er resultat af mødet mellem en jæger og en kok, begge
fulde af passion for naturen, vildtet og de gode råvarer.
Bogen forener århundreders traditionsrige vildtretter med det moderne
nordiske køkken og giver læseren et festfyrværkeri af småretter, garniturer,
saucer og fonde. Den er skrevet til både erfarne jægere og almindeligt
dødelige, der ønsker indblik i vildtets utallige anvendelsesmuligheder
i køkkenet, men ikke nødvendigvis har adgang til det friskskudte vildt.
Knæk og bræk og velbekomme!
Klavs Styrbæk er forfatteren og kokken, der står bag bogens opskrifter. Han
driver virksomheden STYRBÆKS, hvor han med stor kreativitet og begejstring har
skabt en gastronomisk legeplads for sig selv og sine gæster. Klavs er også forfatter
til den internationalt prisbelønnede kogebog Mormors mad, ligesom han har
været medforfatter til flere værker om kogekunst/gastrofysik. Han blev i 2008 tildelt
Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for kogekunst.
René Jantzen er idémanden bag JAGT FORBI. Han er indehaver af virksomheden
Uniplate, og ikke mindst er han passioneret jæger og outdoor-menneske med en
særlig glæde ved madlavning under åben himmel.
fulde af passion for naturen, vildtet og de gode råvarer.
Bogen forener århundreders traditionsrige vildtretter med det moderne
nordiske køkken og giver læseren et festfyrværkeri af småretter, garniturer,
saucer og fonde. Den er skrevet til både erfarne jægere og almindeligt
dødelige, der ønsker indblik i vildtets utallige anvendelsesmuligheder
i køkkenet, men ikke nødvendigvis har adgang til det friskskudte vildt.
Knæk og bræk og velbekomme!
Klavs Styrbæk er forfatteren og kokken, der står bag bogens opskrifter. Han
driver virksomheden STYRBÆKS, hvor han med stor kreativitet og begejstring har
skabt en gastronomisk legeplads for sig selv og sine gæster. Klavs er også forfatter
til den internationalt prisbelønnede kogebog Mormors mad, ligesom han har
været medforfatter til flere værker om kogekunst/gastrofysik. Han blev i 2008 tildelt
Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom for kogekunst.
René Jantzen er idémanden bag JAGT FORBI. Han er indehaver af virksomheden
Uniplate, og ikke mindst er han passioneret jæger og outdoor-menneske med en
særlig glæde ved madlavning under åben himmel.
Undertitel | Vildtkogebog |
---|---|
Forfatter | Klavs Styrbæk & René Jantzen |
Forlag | Jantzen |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger med kød og vildt |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. aug. 2017 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 196 |
Højde | 255 |
Dybde | 19 |
Vægt | 842 |
Første udgave | 1 |
Oplagsdato | 28. aug. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799986408 |
ISBN-10 | 879998640X |
EAN | 9788799986408 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |