Jerusalem

Af: Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi
298,75 kr
554
ISBN
9788711354971

I "Jerusalem" får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter.

Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.

Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte.

Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.

Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

Specifikationer
Undertitel Kommer i revideret udgave pr. 28/5-15 (9788711444115)
Forfatter Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Israel, Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 10. apr. 2014
Sideantal 320
Bredde 202
Højde 277
Dybde 29
Vægt 1369
Første udgave 2014
Oplagsdato 10. apr. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711354971
ISBN-10 8711354976
EAN 9788711354971
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.