Kødets mester
Af: Jane Kjølbye
298,75 kr
På lager
ISBN
9788793430983
En samtalebog med slagtermester Jan Lund – garneret med opskrifter.
I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde -smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse -slagtermester med fokus på kvalitet og innovation.
Slagter Lund er en institution. En familievirksomhed på Frederiksberg gennem tre -generationer, der nu også tæller slagterbutikker i Torvehallerne og på Jægersborg Allé i Charlottenlund, samt med direkte kontakt til forbrugerne længere væk via egen web-shop og måltidskasserne fra nemlig.com.
Denne samtalebog sætter fokus på det ædle slagterhåndværk og hylder det gode kød. Her tales om dyrevelfærd, om det hele dyr og om madspild. Samt om tilliden til både opdrætteren og slagtermesteren og om de trofaste kunder.
Vi besøger opdrætterne og går med i produktionskøkkenet, hvorfra der bringes klassiske og aktuelle opskrifter på smørrebrød, pålæg og kødretter samt flæskesvær fra farmor og farfar. Og ikke mindst spændende opskrifter fra tredje generations visionære og engagerede, moderne slagtermester Jan Lund, der både er gourmetkok, uddannet på Søllerød Kro og slagter, og som stræber efter de brede horisonter med plads til kvalitet og et stort, fagligt engagement.
Om forfatteren
Bogen er fortalt til og skrevet af den anerkendte journalist og madskribent Jane Kjølbye. I 2016 udgav hun bogen Michel Michaud – smagens mester.
Undertitel | En samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter |
---|---|
Forfatter | Jane Kjølbye |
Forlag | muusmann'forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger af kendte personer, Kogebøger for selskaber, Kogebøger med kylling og andet fjerkræ, Kogebøger med kød og vildt, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. okt. 2017 |
Sideantal | 279 |
Bredde | 228 |
Højde | 288 |
Dybde | 24 |
Vægt | 1353 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 17. okt. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793430983 |
ISBN-10 | 8793430981 |
EAN | 9788793430983 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 6 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788793430983 | ![]() |
ISBN | 978-87-93430-98-3 | |
BOPISBN13 | 9788793430983 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Kødets mester | ![]() |
Varetekst | Kjølbye: Kødets mester | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Kødets mester | |
Undertitel | en samtalebog med slagtermester Jan Lund - om kød, kvalitet og opskrifter | |
Ombyttes | Yes | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | En samtalebog med slagtermester Jan Lund – garneret med opskrifter. I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde -smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse -slagtermester med fokus på kvalitet og innovation. Slagter Lund er en institution. En familievirksomhed på Frederiksberg gennem tre -generationer, der nu også tæller slagterbutikker i Torvehallerne og på Jægersborg Allé i Charlottenlund, samt med direkte kontakt til forbrugerne længere væk via egen web-shop og måltidskasserne fra nemlig.com. Denne samtalebog sætter fokus på det ædle slagterhåndværk og hylder det gode kød. Her tales om dyrevelfærd, om det hele dyr og om madspild. Samt om tilliden til både opdrætteren og slagtermesteren og om de trofaste kunder. Vi besøger opdrætterne og går med i produktionskøkkenet, hvorfra der bringes klassiske og aktuelle opskrifter på smørrebrød, pålæg og kødretter samt flæskesvær fra farmor og farfar. Og ikke mindst spændende opskrifter fra tredje generations visionære og engagerede, moderne slagtermester Jan Lund, der både er gourmetkok, uddannet på Søllerød Kro og slagter, og som stræber efter de brede horisonter med plads til kvalitet og et stort, fagligt engagement. Om forfatteren Bogen er fortalt til og skrevet af den anerkendte journalist og madskribent Jane Kjølbye. I 2016 udgav hun bogen Michel Michaud – smagens mester. | ![]() |
ForlagsNavn | Muusmann | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2017 | |
DiverseOphavsangivelser | Interviewer: Jane Kjølbye¤Interviewede: Jan Lund | ![]() |
Forfatterefternavn | Kjølbye | ![]() |
Forfatterfornavn | Jane | ![]() |
Fotograf | Torben Hjulmand | |
Bredde | 228 | ![]() |
Dybde | 24 | ![]() |
Højde | 288 | ![]() |
Vægt | 1353 | ![]() |
Indbindingsform | 10 | ![]() |
Sider | 279 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
Størrelse | 29 cm | |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2017-09-27 00:00:00 | |
Decimalklasse | 66.85¤64.17¤99.94 | |
ThemaKode | WBA¤WB¤WBB¤WBR¤WBTB¤WBTC | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 358 682 1 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2017 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2017 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2017-10-17 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2017-10-17 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2017-02-02 | |
DagForSenesteÆndring | 2018-10-22 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20171122180632 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20171018 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2017 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 279 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Biografiform | Biografisk samling - omfatter ikke genealogi. | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201748¤BKM201748 | |
Udgivelsesår | 2017 |
Bøger i samme varegruppe: