Kager og desserter
143,75 kr
950
ISBN
9788775105373
Kager og desserter
Kager og desserter handler om rørte masser, piskede masser, linsedeje, mørdeje, creme m.m., som tørkager og flødekager bygges op omkring. Af desserter er nævnt fromager, buddinger, fløderand, mousse samt is. Desuden omtales dekoration med chokolade, kantsprøjtning og glasering. Derudover giver hæftet varekendskab til de anvendte produkter. Det er særligt uddybet med hensyn til chokolade, marcipan, nødder og frugt, men også geleringsmidler, kemiske hævemidler samt krydderier er omtalt.
Kager og desserter handler om rørte masser, piskede masser, linsedeje, mørdeje, creme m.m., som tørkager og flødekager bygges op omkring. Af desserter er nævnt fromager, buddinger, fløderand, mousse samt is. Desuden omtales dekoration med chokolade, kantsprøjtning og glasering. Derudover giver hæftet varekendskab til de anvendte produkter. Det er særligt uddybet med hensyn til chokolade, marcipan, nødder og frugt, men også geleringsmidler, kemiske hævemidler samt krydderier er omtalt.
Undertitel | Bagerserien |
---|---|
Forfatter | Kaj Hansen, Alan Petersen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 100 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Bager |
ISBN-13 | 9788775105373 |
ISBN-10 | 8775105373 |
EAN | 9788775105373 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |