Kager og desserter

Af: Kaj Hansen, Alan Petersen
143,75 kr
950
ISBN
9788775105373
 Kager og desserter

Kager og desserter handler om rørte masser, piskede masser, linsedeje, mørdeje, creme m.m., som tørkager og flødekager bygges op omkring. Af desserter er nævnt fromager, buddinger, fløderand, mousse samt is. Desuden omtales dekoration med chokolade, kantsprøjtning og glasering. Derudover giver hæftet varekendskab til de anvendte produkter. Det er særligt uddybet med hensyn til chokolade, marcipan, nødder og frugt, men også geleringsmidler, kemiske hævemidler samt krydderier er omtalt.
Specifikationer
Undertitel Bagerserien
Forfatter Kaj Hansen, Alan Petersen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 100
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1997
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 0
Serie Bager
ISBN-13 9788775105373
ISBN-10 8775105373
EAN 9788775105373
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.