Kalkulation

Af: Dan Feld-Jakobsen
205,00 kr
På lager
ISBN
9788770824293
Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:·        Produktionskalkulation.·        Forkalkulation.·        Buffet- og arrangementskalkulation.·        Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ.·        Efterkalkulation.·        Drikkevarekalkulation. Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal. I bogen er der en mængde opgaver, der kan løses i bogen og i de elektroniske skemaer, der er tilknyttet bogen.
Specifikationer
Undertitel - for gastronom og tjener
Forfatter Dan Feld-Jakobsen
Forlag Erhvervsskolernes Foralg
Indbinding Hæftet
Thema koder Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 13. nov. 2013
Sideantal 117
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2013
Oplagsdato 13. nov. 2013
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788770824293
ISBN-10 8770824290
EAN 9788770824293
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.