Kalkulation
205,00 kr
På lager
ISBN
9788770824293
Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:· Produktionskalkulation.· Forkalkulation.· Buffet- og arrangementskalkulation.· Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ.· Efterkalkulation.· Drikkevarekalkulation. Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal. I bogen er der en mængde opgaver, der kan løses i bogen og i de elektroniske skemaer, der er tilknyttet bogen.
| Undertitel | - for gastronom og tjener |
|---|---|
| Forfatter | Dan Feld-Jakobsen |
| Forlag | Erhvervsskolernes Foralg |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 13. nov. 2013 |
| Sideantal | 117 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2013 |
| Oplagsdato | 13. nov. 2013 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788770824293 |
| ISBN-10 | 8770824290 |
| EAN | 9788770824293 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




