Kalkulation
205,00 kr
På lager
ISBN
9788770824293
Kalkulation for gastronom og tjener viser trin for trin, hvordan man kalkulerer inden for følgende områder:· Produktionskalkulation.· Forkalkulation.· Buffet- og arrangementskalkulation.· Delkalkulation kød, fisk og fjerkræ.· Efterkalkulation.· Drikkevarekalkulation. Desuden indeholder bogen kapitler om lagerrente og omregningstal. I bogen er der en mængde opgaver, der kan løses i bogen og i de elektroniske skemaer, der er tilknyttet bogen.
Undertitel | - for gastronom og tjener |
---|---|
Forfatter | Dan Feld-Jakobsen |
Forlag | Erhvervsskolernes Foralg |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 13. nov. 2013 |
Sideantal | 117 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 13. nov. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770824293 |
ISBN-10 | 8770824290 |
EAN | 9788770824293 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |