Kinesisk kogebog
148,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717039391
Oplev det ægte kinesiske køkken, dets rigt varierede retter, tilberedningsteknikker, råvarer og køkkenredskaber.
Har man lyst til at udvide sit gastronomiske verdensbillede med en række eksotiske og velsmagende kinesiske måltider giver Yan-kit Sos kogebog den bedst mulige hjælp. Yan-kit So har med sin kogebog ikke alene villet præsentere et europæisk publikum for en samling af kinesiske opskrifter. Hun har tillige villet give en grundig indføring i de enkelte regionale køkkener, i de forskellige tilberedningsteknikker, i anvendelsen af de mangfoldige råvarer og i brugen af de typiske kinesiske køkkenredskaber.
Yan-kit Sos kinesiske kogebog er en klassiker, der viser vej ind i det fantastiske kinesiske køkkens verden. I over 140 trin for trin opskrifter trylles der med eksotiske opskrifter på alt fra velkendte retter som wontonsuppe og forårsruller til specialiteter fra det regionale køkken som pekingand, guangzhounesisk ildgryde og yangzhou-stegte ris.
Yan-kit So er ekspert i kinesisk madlavning og har undervist på flere gastronomiske skoler og kurser. Samtidig har hun skrevet artikler om kinesisk madlavning til magasiner som Vogue og Harper´s Bazar.
Har man lyst til at udvide sit gastronomiske verdensbillede med en række eksotiske og velsmagende kinesiske måltider giver Yan-kit Sos kogebog den bedst mulige hjælp. Yan-kit So har med sin kogebog ikke alene villet præsentere et europæisk publikum for en samling af kinesiske opskrifter. Hun har tillige villet give en grundig indføring i de enkelte regionale køkkener, i de forskellige tilberedningsteknikker, i anvendelsen af de mangfoldige råvarer og i brugen af de typiske kinesiske køkkenredskaber.
Yan-kit Sos kinesiske kogebog er en klassiker, der viser vej ind i det fantastiske kinesiske køkkens verden. I over 140 trin for trin opskrifter trylles der med eksotiske opskrifter på alt fra velkendte retter som wontonsuppe og forårsruller til specialiteter fra det regionale køkken som pekingand, guangzhounesisk ildgryde og yangzhou-stegte ris.
Yan-kit So er ekspert i kinesisk madlavning og har undervist på flere gastronomiske skoler og kurser. Samtidig har hun skrevet artikler om kinesisk madlavning til magasiner som Vogue og Harper´s Bazar.
Forfatter | Yan-kit So |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. sep. 2007 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 176 |
Højde | 223 |
Dybde | 21 |
Vægt | 786 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 20. sep. 2007 |
Oplag | 2 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788717039391 |
ISBN-10 | 8717039391 |
EAN | 9788717039391 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |