Kitchen Confidential
198,75 kr
På lager
ISBN
9788702283655
Anthony Bourdain startede helt fra bunden - som opvasker. En skål kold porresuppe på Queen Mary vækker ham, men det er en rå østers taget lige fra havbunden ved Archachon, der tænder hans lidenskab for mad. Herfra går det slag i slag over Cape Cod til New York og Tokyo, før han til slut havner som chef på Brasserie Les Halles i New York, hvor han stadig huserer. Denne mand ved altså, hvad han taler om. Og han disker i den grad op med afsløringer om branchen: om druk, sex og stoffer, om uappetitlig omgang med fødevarer og om alle tænkelige fejltagelser, man kan begå under opfyldelsen af drømmen om at blive restauratør. Bogen filmatiseres af David Fincher, manden bag Seven og Fight Club. Oversat fra engelsk efter Kitchen Confidential af Susanne Staun
Undertitel | En køkkenchefs bekendelser |
---|---|
Forfatter | Anthony Bourdain |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Erindringer, Kogebøger af kendte personer, New York, Selvbiografier: generelle |
Varegruppe | PB, biografier & erindringer |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. aug. 2019 |
Sideantal | 304 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 20 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 17. aug. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788702283655 |
ISBN-10 | 8702283655 |
EAN | 9788702283655 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Susanne Staun |
Artist | Bech Grafisk |
Omslagsgrafiker | Harvey Macaulay - Imperiet |
Illustreret i farver/sh | Nej |