Kitchen Confidential
168,75 kr
523
ISBN
9788702018264
tager os med bag kulisserne, bag svingdørene i de fine restauranter og lægger ikke skjul på, hvordan det går for sig. Det handler om tæt druk, stoffer, knepperi i kolonialvaresektionen, uappetitlige afsløringer om tvivlsom omgang med fødevarer og ulækker praksis i hele industrien... Men samtidig kan den interesserede læser også finde ud af, hvordan man laver professionelt udseende og velsmagende anretninger ved hjælp af få, praktiske redskaber - og måske oven i købet beslutte sig for aldrig mere at bestille moules marinières eller fisk om mandagen!
| Undertitel | En køkkenchefs bekendelser |
|---|---|
| Forfatter | Anthony Bourdain |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | 10 |
| Product Type | 1 |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 31. mar. 2003 |
| Sideantal | 298 |
| Bredde | 138 |
| Højde | 227 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 497 |
| Første udgave | 2003 |
| Oplagsdato | 31. mar. 2003 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| Serie | Gyldendals Gavebøger |
| ISBN-13 | 9788702018264 |
| ISBN-10 | 8702018264 |
| EAN | 9788702018264 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Oversætter | Susanne Staun |
| Omslagsgrafiker | Harvey Macaulay - Imperiet |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





