Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer & postejer
278,75 kr
På lager
ISBN
9788763860376
Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode.
Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater.
Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.
Forfatter | Kirsten Skaarup |
---|---|
Forlag | Rosinante |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger med ris, korn og kerner, Kogebøger med urter og krydderier, Kogebøger: hovedretter, Kogebøger: salater og grønsagsretter, Vegansk madlavning, Vegetarisk madlavning |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. feb. 2019 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 180 |
Højde | 247 |
Dybde | 24 |
Vægt | 824 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 14. feb. 2020 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788763860376 |
ISBN-10 | 8763860376 |
EAN | 9788763860376 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Christine Clemmensen |
Omslagsgrafiker | Christine Clemmensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Kirsten Skaarup |