Klinisk ernæring

Af: Bent Winding Deleuran;Bjørn Richelsen;Christian Mølgaard;Hans Ibsen;Hendrik Vilstrup;Henrik Højgaard Rasmussen;Ib Hessov;Jens Frederik Dahlerup;Jens Kondrup;Johan Heugh Wandall;Kim Fleischer Michaelsen;Kjeld Hermansen;Kristian Stengaard-Pedersen;Lars Hyld
385,00 kr
På lager
ISBN
9788762809840
Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.
Specifikationer
Forfatter Bent Winding Deleuran;Bjørn Richelsen;Christian Mølgaard;Hans Ibsen;Hendrik Vilstrup;Henrik Højgaard Rasmussen;Ib Hessov;Jens Frederik Dahlerup;Jens Kondrup;Johan Heugh Wandall;Kim Fleischer Michaelsen;Kjeld Hermansen;Kristian Stengaard-Pedersen;Lars Hyld
Forlag Munksgaard
Indbinding Hæftet
Thema koder Lægevidenskab og sygepleje
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 27. maj 2011
Sideantal 368
Bredde 171
Højde 246
Dybde 19
Vægt 702
Første udgave 2003
Oplagsdato 3. apr. 2017
Oplag 3
Udgave 5
Recall To 8. nov. 2023
Recall From 13. okt. 2023
ISBN-13 9788762809840
ISBN-10 8762809840
EAN 9788762809840
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Per Baasch Jørgensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.