Klinisk ernæring
385,00 kr
På lager
ISBN
9788762809840
Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.
Forfatter | Bent Winding Deleuran;Bjørn Richelsen;Christian Mølgaard;Hans Ibsen;Hendrik von Arenstorff Vilstrup;Henrik Højgaard Rasmussen;Ib Hessov;Jens Frederik Dahlerup;Jens Kondrup;Johan Heugh Wandall;Kim Fleischer Michaelsen;Kjeld Hermansen;Kristian Stengaard-Ped |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Diæt og ernæring, Lægevidenskab og sygepleje |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. maj 2011 |
Sideantal | 368 |
Bredde | 171 |
Højde | 246 |
Dybde | 19 |
Vægt | 702 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 3. apr. 2017 |
Oplag | 3 |
Udgave | 5 |
Recall To | 8. nov. 2023 |
Recall From | 13. okt. 2023 |
ISBN-13 | 9788762809840 |
ISBN-10 | 8762809840 |
EAN | 9788762809840 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Per Baasch Jørgensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |