Kokkens bog om CHOKOLADE
68,75 kr
På lager
ISBN
9788778574336
Den største bog om chokolade på dansk.
Med sin flotte struktur, intense smag, velduftende fylde og elegante udseende tilbyder chokolade en overdådig sanseoplevelse, som næsten alle falder for.
Læs om hvordan chokoladen udvælges, hvordan den anvendes i madlavningen, hvordan den drikkes og fremfor alt, hvordan den nydes.
Over 200 opskrifter fra Brownies, Sachertærte, Veganer Chokoladekage til ""Death by Chocalate"".
Trin-for-trin opskrifter med fotos gør det ekstra nemt at lave de lækre retter, drikke og dekorationer med chokolade.
Med sin flotte struktur, intense smag, velduftende fylde og elegante udseende tilbyder chokolade en overdådig sanseoplevelse, som næsten alle falder for.
Læs om hvordan chokoladen udvælges, hvordan den anvendes i madlavningen, hvordan den drikkes og fremfor alt, hvordan den nydes.
Over 200 opskrifter fra Brownies, Sachertærte, Veganer Chokoladekage til ""Death by Chocalate"".
Trin-for-trin opskrifter med fotos gør det ekstra nemt at lave de lækre retter, drikke og dekorationer med chokolade.
Forlag | Atelier |
---|---|
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 29. sep. 2004 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 176 |
Højde | 228 |
Dybde | 23 |
Vægt | 854 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 29. sep. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778574336 |
ISBN-10 | 8778574331 |
EAN | 9788778574336 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Suzanne Aagaard |
Illustreret i farver/sh | Nej |