Kokkeriet

Af: Kokkeriet
600,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788799812905
Mad, Minder og MichelinstjernerSpegesild, brændende kærlighed, skinkesalat og rødgrød. Første bog fra michelinrestauranten Kokkeriet bringer moderne fortolkninger af klassiske danske retter ind i gæsternes hjem og byder på markante billeder, der vidner om et radikalt køkken. Men bogen fortæller også historien om en restaurant, hvor man har valgt at smide det velkendte franske menukort over bord for at satse alt på en ny fortolkning af dansk mad. Uddrag fra bogen:Det er mad, der vil frem. Det er hverken fersk eller forsigtigt, men en oplevelse, der slynger dig rundt i smagsnuancerne. Det er smage fra dengang landmanden knoklede hele dagen i marken. Det er salt, sprødt, saftigt, stegt, røget, syrligt, sødt...
Specifikationer
Undertitel Dansk mad i vores køkken
Forfatter Kokkeriet
Forlag Kokkeriet
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 15. sep. 2015
Sideantal 184
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2015
Oplagsdato 1. sep. 2015
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799812905
ISBN-10 8799812908
EAN 9788799812905
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.