Kokkeriet
600,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788799812905
Mad, Minder og MichelinstjernerSpegesild, brændende kærlighed, skinkesalat og rødgrød. Første bog fra michelinrestauranten Kokkeriet bringer moderne fortolkninger af klassiske danske retter ind i gæsternes hjem og byder på markante billeder, der vidner om et radikalt køkken. Men bogen fortæller også historien om en restaurant, hvor man har valgt at smide det velkendte franske menukort over bord for at satse alt på en ny fortolkning af dansk mad. Uddrag fra bogen:Det er mad, der vil frem. Det er hverken fersk eller forsigtigt, men en oplevelse, der slynger dig rundt i smagsnuancerne. Det er smage fra dengang landmanden knoklede hele dagen i marken. Det er salt, sprødt, saftigt, stegt, røget, syrligt, sødt...
Undertitel | Dansk mad i vores køkken |
---|---|
Forfatter | Kokkeriet |
Forlag | Kokkeriet |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 15. sep. 2015 |
Sideantal | 184 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 1. sep. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799812905 |
ISBN-10 | 8799812908 |
EAN | 9788799812905 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |