Kolesterol kogebog
98,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788778575661
To trediedele af befolkningen har et højt kolesterol niveau, der er den vigtigste grund til hjerteproblemer. Ændringer i kost og livsstil er den bedste og naturlige måde at kontrollere sit kolesterol niveau på.
- Eksperter informerer om den nyeste forskning om kolsterol, og hvordan du øger god og reducerer dårlig kolesterol.
- 50 lækre opskrifter, der få dig til at spise det rigtige.
- Detaljerede råd om hvad du skal spise, og hvad du skal undgå.
- Eksperter informerer om den nyeste forskning om kolsterol, og hvordan du øger god og reducerer dårlig kolesterol.
- 50 lækre opskrifter, der få dig til at spise det rigtige.
- Detaljerede råd om hvad du skal spise, og hvad du skal undgå.
| Forfatter | Juliette Kellow |
|---|---|
| Forlag | Atelier |
| Indbinding | Paperback |
| Thema koder | Specielle diæter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 28. apr. 2008 |
| Sideantal | 128 |
| Bredde | 161 |
| Højde | 230 |
| Dybde | 11 |
| Vægt | 320 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 28. apr. 2008 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788778575661 |
| ISBN-10 | 8778575664 |
| EAN | 9788778575661 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Anette Wulff |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




