Kolesterol kogebog
98,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788778575661
To trediedele af befolkningen har et højt kolesterol niveau, der er den vigtigste grund til hjerteproblemer. Ændringer i kost og livsstil er den bedste og naturlige måde at kontrollere sit kolesterol niveau på.
- Eksperter informerer om den nyeste forskning om kolsterol, og hvordan du øger god og reducerer dårlig kolesterol.
- 50 lækre opskrifter, der få dig til at spise det rigtige.
- Detaljerede råd om hvad du skal spise, og hvad du skal undgå.
- Eksperter informerer om den nyeste forskning om kolsterol, og hvordan du øger god og reducerer dårlig kolesterol.
- 50 lækre opskrifter, der få dig til at spise det rigtige.
- Detaljerede råd om hvad du skal spise, og hvad du skal undgå.
Forfatter | Juliette Kellow |
---|---|
Forlag | Atelier |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. apr. 2008 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 161 |
Højde | 230 |
Dybde | 11 |
Vægt | 320 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 28. apr. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778575661 |
ISBN-10 | 8778575664 |
EAN | 9788778575661 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Anette Wulff |
Illustreret i farver/sh | Nej |