Økologi

Af: Mickey Gjerris;Elin Kirkegaard;Karen Munk Nielsen;Trine Krebs;Sven Hermansen;Simme Eriksen;Erik Kristensen;Sybille Kyed;Birte Brorson;Jonas Astrup Pedersen;Andreas de Neergaard;Erik Fog;Christian Gamborg;Mette Vaarst;Mette Meldgaard;Jens Kristensen;Marie-
350,00 kr
På lager
ISBN
9788762815926
Økologi – landbrug, mad og bæredygtighed præsenterer og diskuterer økologien som begreb og som faglig praksis. Bogen er blevet til ud fra et ønske om at ruste professionelle madaktører til at arbejde kvalificeret med økologi, men kan også være relevant for studerende på videregående uddannelser, elever på landbrugsskolerne eller generelt for dem, der ønsker at blive klogere på begrebet. Økologi og holdninger til økologi møder vi alle i vores hverdag, og det er bydende nødvendigt, at så mange som muligt klædes på til at deltage i og præge debatten. Bogen er opdelt i tre dele: Det økologiske landbrug Det økologiske køkken Økologi i samfundsmæssigt perspektiv De mange forfattere er med hver deres faglighed inddraget for at belyse temaer såsom biodiversitet, etiske dilemmaer, omlægning til økologisk køkken, sundhedsbegrebet og smag.
Specifikationer
Undertitel - landbrug, mad og bæredygtighed
Forfatter Mickey Gjerris;Elin Kirkegaard;Karen Munk Nielsen;Trine Krebs;Sven Hermansen;Simme Eriksen;Erik Kristensen;Sybille Kyed;Birte Brorson;Jonas Astrup Pedersen;Andreas de Neergaard;Erik Fog;Christian Gamborg;Mette Vaarst;Mette Meldgaard;Jens Kristensen;Marie-
Forlag Gyldendal
Indbinding Hæftet
Thema koder For professionsuddannelse, Sygepleje og paramedicinske fag
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 8. feb. 2017
Sideantal 272
Bredde 174
Højde 241
Dybde 15
Vægt 525
Første udgave 2017
Oplagsdato 8. feb. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788762815926
ISBN-10 8762815926
EAN 9788762815926
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.