Økologi og sundhed

50,00 kr
550
ISBN
9788790987039
Er økologiske fødevarer sundere end konventionelle fødevarer?

Flere og flere forskningsresultater, såvel her i Danmark som i udlandet, har påvist en række klare fordele ved økologiske fødevarer - også hvad det sundhedsmæssige angår.
En række undersøgelser har fx påvist at fedtsyresammensætningen i økologisk mælk er betydeligt sundere end i konventionel mælk. Andre undersøgelser har påvist at der er flere vitaminer, mineraler og kostfibre i økologisk frugt og grøntsager. Dertil kommer at økologiske fødevarer har et langt lavere indhold af tilsætningsstoffer end konventionelle, samt er fri for pesticidrester og genmodificerede organismer.

Denne bog gennemgår i en række korte letlæste artikler de forskellige sundhedsfordele ved økologiske fødevarer.

Økologi og sundhed er udarbejdet af Danmarks Aktive Forbrugere.
Specifikationer
Undertitel Sundhedsfordele ved økologiske fødevarer
Forlag Danmarks Aktive Forbrugere Pegasi
Indbinding Ingen
Varegruppe Samfund, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. dec. 2004
Sideantal 39
Bredde 129
Højde 200
Dybde 4
Vægt 74
Første udgave 0
Oplagsdato 1. dec. 2004
Oplag 1
Udgave 1
Serie Pegasi fakta.
ISBN-13 9788790987039
ISBN-10 8790987039
EAN 9788790987039
Sprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.