Økologiske fodspor på køkkenbordet

Af: Lise Faurschou Hastrup
298,75 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave.
ISBN
9788799400508
Ny bog serverer sundhed, miljø og klima i én mundfuld. Bogen er fuld af gode ideer til en madkultur, hvor vi i hverdagen kan spise sundt, miljøgavnligt og klimavenligt i én mundfuld.  Omtrent en tredjedel af det samlede drivhusgasudslip stammer fra vores fødevareforbrug, derfor er køkkenet et vigtigt sted at gøre en indsats. Forfatteren vil motivere kødspisere såvel som vegetarer, fastfoodfolk så vel som sundhedsflippere til at gå madvanerne efter og gøre en indsats for miljøet.Hendes budskab er: Hvis vi hver især giver den en skalle og er opmærksomme i indkøb, madlavning og affaldssortering, kan vi komme rigtig langt. Der er endda ekstra bonus ved at tillægge sig miljø- og klimavenlige madvaner: Det gavner vores sundhed.  Økologiske fodspor på køkkenbordet er bygget op omkring klimatallerknen, som er en visuel model, hvor man skal forestille sig al den mad, man spiser i løbet af en dag, er anrettet på en stor tallerken med opdelte rum. I bogen gennemgås alle klimatallerknens muligheder både med en miljø-, en klima- og en sundhedsvinkel. Og der er over hundrede vegetaropskrifter til inspiration.
Specifikationer
Undertitel Sundhed, miljø og klima i én mundfuld
Forfatter Lise Faurschou Hastrup
Forlag Tritla I/S
Indbinding Hardback
Thema koder Vegetarisk madlavning
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. sep. 2010
Sideantal 248
Bredde 176
Højde 246
Dybde 21
Vægt 831
Første udgave 2010
Oplagsdato 4. sep. 2010
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8799400502
EAN 9788799400508
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Jytte Abildstrøm
Omslagsgrafiker Nils Henrik Pedersen
Omslagsillustrator Nils Henrik Pedersen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Nils Henrik Pedersen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.