Økonomi for serviceøkonomer
375,00 kr
554
ISBN
9788757127874
Bogen er en gennemgang af centrale økonomiske begreber og består af 4 hovedafsnit:
* Regnskabsopstilling og analyse.
* Optimering.
* Budgettering.
* Investering og finansiering
Desuden gives en introduktion til hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Bogen er målrettet serviceøkonomuddannelsen og akademifaget Økonomi i praksis.
Der er i tilknytning til den generelle teori koblet cases og praktiske eksempler fra branchen samt tilføjet enkelte nøgletal og teorier, der er særlige for netop det erhverv.
| Undertitel | Økonomistyring i praksis |
|---|---|
| Forfatter | Gry Asnæs, Annette Vangstrup |
| Forlag | Nyt Teknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Budgettering og økonomistyring, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. aug. 2013 |
| Sideantal | 275 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2011 |
| Oplagsdato | 1. aug. 2013 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788757127874 |
| ISBN-10 | 8757127875 |
| EAN | 9788757127874 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





