Økonomi for serviceøkonomer
388,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788757128659
Bogen er en gennemgang af centrale økonomiske begreber og består af 4 hovedafsnit:
* Regnskabsopstilling og analyse.
* Optimering.
* Budgettering.
* Investering og finansiering
Desuden gives en introduktion til hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Bogen er målrettet serviceøkonomuddannelsen og akademifaget Økonomi i praksis.
Der er i tilknytning til den generelle teori koblet cases og praktiske eksempler fra branchen samt tilføjet enkelte nøgletal og teorier, der er særlige for netop det erhverv.
Undertitel | Økonomistyring i praksis |
---|---|
Forfatter | Gry Asnæs, Annette Vangstrup |
Forlag | Praxis - Nyt Teknisk Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Budgettering og økonomistyring, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2016 |
Sideantal | 275 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 1. jul. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788757128659 |
ISBN-10 | 8757128650 |
EAN | 9788757128659 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |