Økonomi for serviceøkonomer og akademiuddannelsen
350,00 kr
554
ISBN
9788757127287
Lærebog i økonomi målrettet til serviceøkonomuddannelsen, der dækker fagplaner til faget.
Bogen giver ud over en grundig gennemgang af centrale økonomiske begreber en generel introduktion til hotel-, restaurant- og turisterhvervet.
Bogen kobler den generelle teori sammen med cases og praktiske eksempler fra branchen samt tilknytter nøgletal og teorier, der er særlige for netop oplevelses- og serviceindustrien.
Bogen giver ud over en grundig gennemgang af centrale økonomiske begreber en generel introduktion til hotel-, restaurant- og turisterhvervet.
Bogen kobler den generelle teori sammen med cases og praktiske eksempler fra branchen samt tilknytter nøgletal og teorier, der er særlige for netop oplevelses- og serviceindustrien.
Undertitel | Hotel, restaurant og turisme |
---|---|
Forfatter | Gry Asnæs, Annette Vangstrup |
Forlag | Nyt Teknisk Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Budgettering og økonomistyring, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 4. jan. 2010 |
Sideantal | 267 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 4. jan. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788757127287 |
ISBN-10 | 875712728X |
EAN | 9788757127287 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |