Økonomi for serviceøkonomer og akademiuddannelsen
350,00 kr
554
ISBN
9788757127287
Lærebog i økonomi målrettet til serviceøkonomuddannelsen, der dækker fagplaner til faget.
Bogen giver ud over en grundig gennemgang af centrale økonomiske begreber en generel introduktion til hotel-, restaurant- og turisterhvervet.
Bogen kobler den generelle teori sammen med cases og praktiske eksempler fra branchen samt tilknytter nøgletal og teorier, der er særlige for netop oplevelses- og serviceindustrien.
Bogen giver ud over en grundig gennemgang af centrale økonomiske begreber en generel introduktion til hotel-, restaurant- og turisterhvervet.
Bogen kobler den generelle teori sammen med cases og praktiske eksempler fra branchen samt tilknytter nøgletal og teorier, der er særlige for netop oplevelses- og serviceindustrien.
| Undertitel | Hotel, restaurant og turisme |
|---|---|
| Forfatter | Gry Asnæs, Annette Vangstrup |
| Forlag | Nyt Teknisk Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Budgettering og økonomistyring, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 4. jan. 2010 |
| Sideantal | 267 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2011 |
| Oplagsdato | 4. jan. 2010 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788757127287 |
| ISBN-10 | 875712728X |
| EAN | 9788757127287 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


