Økonomistyring i praksis
428,75 kr
Overgået til anden ekspedition
ISBN
9788757134094
NY TITEL. TIDLIGERE: ØKONOMI FOR SERVICEØKONOMER.
Økonomistyring i praksis er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen eller læser et af akademifagene ‘Økonomistyring i praksis’ eller ‘Anvendt økonomi’. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant- ogoplevelsesvirksomheder, finde inspiration til indsatsområder og mulige forbedringstiltag.Økonomistyring i praksis giver en praktisk indføring i den økonomiske styring i en hotel-, restaurant- eller oplevelsesvirksomhed og indeholder generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan bl.a. læse om regnskabsopstilling, markedsforholdog virksomhedens omkostninger, prisfastsættelse og distribution, regnskabsanalyse, planlægning og ressourcestyring, investering, finansiering, værdiansættelse og økonomi i forretningsudvikling.Økonomistyring i praksis indeholder praksisnære cases og eksempler, der er specielt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for egne cases. Endvidere er der et kapitel, som er en opsamlende case, hvor bogensteori udfoldes i praksis.
Undertitel | for serviceøkonomer |
---|---|
Forfatter | Annette Vangstrup |
Forlag | Praxis - Nyt Teknisk Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Budgettering og økonomistyring, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2020 |
Sideantal | 275 |
Bredde | 200 |
Højde | 251 |
Dybde | 19 |
Vægt | 595 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 1. jul. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-10 | 875713409X |
EAN | 9788757134094 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |