Økonomistyring i praksis
428,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788750059950
Ny udgave december 2023 - isbn 9788750061397
Økonomistyring i praksis (tidligere Økonomi for serviceøkonomer) er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen eller læser et af akademifagene ?Økonomistyring i praksis? eller ?Anvendt økonomi?. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant- og oplevelsesvirksomheder, finde inspiration til indsatsområder og mulige forbedringstiltag. Økonomistyring i praksis giver en praktisk indføring i den økonomiske styring i en hotel-, restaurant- eller oplevelsesvirksomhed og indeholder generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan bl.a. læse om regnskabsopstilling, markedsforhold og virksomhedens omkostninger, prisfastsættelse og distribution, regnskabsanalyse, planlægning og ressourcestyring, investering, finansiering, værdiansættelse og økonomi i forretningsudvikling. Økonomistyring i praksis indeholder praksisnære cases og eksempler, der er specielt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for egne cases. Endvidere er der et kapitel, som er en opsamlende case, hvor bogens teori udfoldes i praksis. For at tilgå bogens ekstramateriale skal du have en bruger på online.praxis.dk og benytte følgende link: https://master.praxis.dk/course/view.php?id=42068
Undertitel | for serviceøkonomer |
---|---|
Forfatter | Annette Vangstrup |
Forlag | Akademisk Forlag |
Indbinding | Ukendt |
Thema koder | Serviceerhverv |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2020 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 202 |
Højde | 250 |
Dybde | 20 |
Vægt | 595 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 1. jul. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-10 | 8750059955 |
EAN | 9788750059950 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |