Konserveringsteknik 2

Af: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen,
410,00 kr
På lager
ISBN
9788774325789
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.

Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning

Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi

Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.

Specifikationer
Forfatter Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen,
Forlag DSR forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelindustri
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. dec. 2002
Sideantal 380
Bredde 221
Højde 269
Dybde 23
Vægt 1044
Første udgave 2002
Oplagsdato 1. maj 2019
Oplag 6
Udgave 2
ISBN-13 9788774325789
ISBN-10 8774325787
EAN 9788774325789
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.