Konserveringsteknik 2
410,00 kr
På lager
ISBN
9788774325789
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
| Forfatter | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen, |
|---|---|
| Forlag | DSR forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelindustri |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 30. dec. 2002 |
| Sideantal | 380 |
| Bredde | 221 |
| Højde | 269 |
| Dybde | 23 |
| Vægt | 1044 |
| Første udgave | 2002 |
| Oplagsdato | 1. maj 2019 |
| Oplag | 6 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788774325789 |
| ISBN-10 | 8774325787 |
| EAN | 9788774325789 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




