Konserveringsteknik 2
410,00 kr
På lager
ISBN
9788774325789
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Forfatter | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen, |
---|---|
Forlag | DSR forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelindustri |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. dec. 2002 |
Sideantal | 380 |
Bredde | 221 |
Højde | 269 |
Dybde | 23 |
Vægt | 1044 |
Første udgave | 2002 |
Oplagsdato | 1. maj 2019 |
Oplag | 6 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788774325789 |
ISBN-10 | 8774325787 |
EAN | 9788774325789 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |