Kost mod kræft
278,75 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788770550819
Jordbær hæmmer kræft. Spis tomater mod kræft. Fuldkorn mindsker risikoen for kræft. Rødvin modvirker kræft. Løg kan sænke kræftrisikoen.
Historier om fødevarer, der forebygger kræft, trækker jævnligt overskrifter i dagblade og magasiner. Den ene undersøgelse afslører ét, mens en anden fortæller noget andet. Du kender sikkert allerede en del af historierne, men mangler mest af alt overblik. En bog, hvor alle de seneste opdagelser er samlet på ét sted. En guide.
Historier om fødevarer, der forebygger kræft, trækker jævnligt overskrifter i dagblade og magasiner. Den ene undersøgelse afslører ét, mens en anden fortæller noget andet. Du kender sikkert allerede en del af historierne, men mangler mest af alt overblik. En bog, hvor alle de seneste opdagelser er samlet på ét sted. En guide.
Undertitel | En guide til fødevarer der forebygger |
---|---|
Forfatter | Richard Beliveau¤Denis Gingras |
Forlag | People's Press |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Onkologi |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. aug. 2007 |
Sideantal | 211 |
Bredde | 214 |
Højde | 212 |
Dybde | 15 |
Vægt | 666 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 4. jun. 2010 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770550819 |
ISBN-10 | 8770550816 |
EAN | 9788770550819 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | fre |
Oversætter | Grit Hellemann |
Illustreret i farver/sh | Nej |