Kostlære og -vurdering

Af: Hanne Hyldgaard Langager, Birthe Balskilde
412,50 kr
554
ISBN
9788778817167
Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.

Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.


Bogen indeholder følgende kapitler:

- Introduktion til kostlære og -vurdering
- Kostvaner - madkultur
- Kostlære før og nu
- Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
- Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper
- Målgrupper
- Måltidsfordeling og portionsstørrelser
- Menusammensætning
- Menuplanlægning i praksis i alle måltider
- Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
- Menuvalg
- Udportionerings- og serveringsformer
- Næringsstofberegning
- Vurdering af madens sammensætning
- Kost- og brugerundersøgelser
Specifikationer
Forfatter Hanne Hyldgaard Langager, Birthe Balskilde
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. nov. 2006
Sideantal 200
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2006
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 3
Serie Ernæringsassistent.
ISBN-13 9788778817167
ISBN-10 8778817161
EAN 9788778817167
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.