Kostlære og -vurdering

Af: Birthe Balskilde
412,50 kr
554
ISBN
9788770822947

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.

Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.

Bogen indeholder følgende kapitler:

- Introduktion til kostlære og -vurdering
- Madvaner - spisekultur
- Kostlære før og nu
- Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
- Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper
- Målgrupper
- Måltidsfordeling og portionsstørrelser
- Menusammensætning
- Menuplanlægning i praksis i alle måltider
- Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
- Menuvalg
- Rammerne omkring måltidet
- Næringsstofberegning
- Vurdering af madens sammensætning
- Kost- og brugerundersøgelser


Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Specifikationer
Forfatter Birthe Balskilde
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Paperback
Thema koder Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 31. okt. 2011
Sideantal 218
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2011
Oplagsdato 31. okt. 2011
Oplag 1
Udgave 4
Serie Ernæringsassistent
ISBN-13 9788770822947
ISBN-10 8770822948
EAN 9788770822947
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.