Kunsten at lave sauce
Af: Michel Roux
148,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717041783
Ny saucebibel med mere end 200 opskrifter. Michelinstjernekokken Michel Roux har skabt en omfattende og alsidig grundbog for alle dem; der vil lære at lave saucer; så englene synger.nbsp;Bogen er en sand guldgrube af klassiske og moderne sauceopskrifter; og man føler virkelig; at man er gået til sagkundskaben med denne bog. På grundigste vis føres man ind i det klassiske franske køkkens righoldige tradition for ægte saucer; ligesom man lærer den enkle; men vigtige kunst at lave sin egen fond; der er det velsmagende grundlag for en lang række saucer. Dertil rummer bogen en række lettere og mere moderne saucer baseret på friske grøntsager og pikante urter samt diverse former for krydrede eddiker olier og smør. Endelig slår bogen sig også løs med en lang række fristende og forførende dessertsaucer – både af den lette; frugtagtige slags og af den mere dekadente og cremede slags.
Bogen klæder læseren glimrende på til at lave alt fra de klassiske grundsaucer til moderne nyskabelser som infusioner og sauce nage. Bagerst i bogen findes desuden en oversigt; der gør det let at finde den rette sauce til den ret eller ingrediens; man ønsker at lave. Med denne bog er der således ingen undskyldning for ikke at få den perfekte sauceledsager til al slags mad; det være sig hovedretter såvel som forretter; buffeter eller desserter.
Undertitel | Mesterkokkens tips til det klassiske og det moderne saucekøkken |
---|---|
Forfatter | Michel Roux |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. aug. 2011 |
Sideantal | 304 |
Bredde | 169 |
Højde | 217 |
Dybde | 27 |
Vægt | 842 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 26. aug. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717041783 |
ISBN-10 | 8717041783 |
EAN | 9788717041783 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1348 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788717041783 | ![]() |
ISBN | 978-87-17-04178-3 | |
BOPISBN13 | 9788717041783 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Kunsten at lave sauce | ![]() |
Varetekst | Roux: Kunsten at lave sauce | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Originaltitel | Sauces | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Kunsten at lave sauce | |
Undertitel | mesterkokkens tips til det klassiske og moderne saucekøkken | |
BookScan-Titel | Kunsten at lave sauce | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | sovse¤opskrifter¤kogebøger | |
Forlagstekst | Ny saucebibel med mere end 200 opskrifter. Michelinstjernekokken Michel Roux har skabt en omfattende og alsidig grundbog for alle dem, der vil lære at lave saucer, så englene synger. Bogen er en sand guldgrube af klassiske og moderne sauceopskrifter, og man føler virkelig, at man er gået til sagkundskaben med denne bog. På grundigste vis føres man ind i det klassiske franske køkkens righoldige tradition for ægte saucer, ligesom man lærer den enkle, men vigtige kunst at lave sin egen fond, der er det velsmagende grundlag for en lang række saucer. Dertil rummer bogen en række lettere og mere moderne saucer baseret på friske grøntsager og pikante urter samt diverse former for krydrede eddiker olier og smør. Endelig slår bogen sig også løs med en lang række fristende og forførende dessertsaucer - både af den lette, frugtagtige slags og af den mere dekadente og cremede slags. Bogen klæder læseren glimrende på til at lave alt fra de klassiske grundsaucer til moderne nyskabelser som infusioner og sauce nage. Bagerst i bogen findes desuden en oversigt, der gør det let at finde den rette sauce til den ret eller ingrediens, man ønsker at lave. Med denne bog er der således ingen undskyldning for ikke at få den perfekte sauceledsager til al slags mad, det være sig hovedretter såvel som forretter, buffeter eller desserter. | ![]() |
ForlagsNavn | Nyt Nordisk Forlag | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2011 | |
ForfatterFødselsår | 1941 | ![]() |
Forfatterefternavn | Roux | ![]() |
Forfatterfornavn | Michel | ![]() |
Fotograf | Martin Brigdale | |
Oversætter | Rasmus Dalsgaard | |
Bredde | 169 | ![]() |
Dybde | 27 | ![]() |
Højde | 217 | ![]() |
Vægt | 842 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 304 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2011-04-27 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.17 | |
ThemaKode | WBV | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 891 425 3 | |
FørsteUdgivÅr | 2011 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2011 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2011 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2011-07-20 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2011-08-26 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | eng | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2011-01-11 | |
DagForSenesteÆndring | 2016-09-23 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20110912180657 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20110824 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2011 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 304 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Ugefortegnelse | DBF201137¤BKM201137 | |
Udgivelsesår | 2011 |
Bøger i samme varegruppe: