LêLês grønne køkken
298,75 kr
På lager
ISBN
9788702156348
Vietnamesisk mad er sund, (kalorie)let og lækker. Der bruges masser af grøntsager og krydderurter - og kun ganske lidt kød og fisk, hvilket passer perfekt med tidens sundhedsbølge. I 'LêLês grønne køkken' får du et indblik i, hvad folkene bag den populære restaurant selv spiser, når de samles omkring bordet privat eller sammen med deres personale. Det er enkle og forfriskende retter opdelt i delikat fingermad, spændende supper og sprøde salater, der traditionen tro bliver stillet midt på bordet, så alle kan sammensætte deres egen tallerken. Ingredienserne finder du i supermarkedet eller hos din lokale etniske købmand.
Forfatter | Anh Lê |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener, Vietnam |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. maj 2014 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 176 |
Højde | 251 |
Dybde | 18 |
Vægt | 653 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 23. mar. 2018 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702156348 |
ISBN-10 | 8702156348 |
EAN | 9788702156348 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Toke Mammen Nielsen |
Omslagsgrafiker | Toke Mammen Nielsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Columbus Leth |