Lærebog for gastronomer
672,50 kr
554
ISBN
9788778815958
Den nye lærebog til gastronomuddannelsen giver eleverne en systematisk og grundig indføring i alle aspekter omkring gastronomi. Bogen er bygget op omkring de fire hovedafsnit: Grundlæggende gastronomi, Håndværk, Råvarer og Kultur. Ligeledes er bogen beriget med inspirerende og pædagogiske illustrationer.
På bogens hjemmeside kan man finde opskrifter, relevante links, opdateringer samt et debatforum.
Lærebog for gastronomer er udviklet i samarbejde med de tekniske skoler og faglige organisationer, og udøvende gastronomer har bidraget med inspiration til opbygning og indhold. Bogen er skrevet til hovedforløbet og første skoleperiode på gastronomuddannelsens specialer: cater, kok og smørrebrødsjomfru.
På bogens hjemmeside kan man finde opskrifter, relevante links, opdateringer samt et debatforum.
Lærebog for gastronomer er udviklet i samarbejde med de tekniske skoler og faglige organisationer, og udøvende gastronomer har bidraget med inspiration til opbygning og indhold. Bogen er skrevet til hovedforløbet og første skoleperiode på gastronomuddannelsens specialer: cater, kok og smørrebrødsjomfru.
Forfatter | Bent Dahl |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 459 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778815958 |
ISBN-10 | 8778815959 |
EAN | 9788778815958 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |