Lakrids
148,75 kr
500
ISBN
9788770778619
Opdag, hvor utroligt godt det er med lakrids som krydderi, både i det søde og det salte køkken. Bogen rummer ca. 60 flot afbalancerede opskrifter på alt fra karameller, lakridskonfekt og is til franske makroner, kødretter og kryddersnaps med lakrids. De viser, at der ikke er grænser for, hvordan man kan have glæde af denne moderne og velgørende råvare i sit køkken. Bogen rummer også en mængde facts om verdens bedste rod. Interessant læsning som viser, at lakrids ikke bare smager godt – man har også godt af det!
Forfatter | Elisabeth Johansson |
---|---|
Forlag | Legind |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 1. sep. 2013 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 200 |
Højde | 230 |
Dybde | 18 |
Vægt | 692 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 1. sep. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770778619 |
ISBN-10 | 8770778612 |
EAN | 9788770778619 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |