Lammefilosofi
198,75 kr
På lager
ISBN
9788793046511
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”.
Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid.
Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød.
“En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret…” Thy Lam
“Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende
“En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne
“Dejlig inspiration – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens.dk
Undertitel | Retter med lammekød |
---|---|
Forfatter | Per H. Jacobsen |
Forlag | EC Edition |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. mar. 2016 |
Sideantal | 120 |
Bredde | 173 |
Højde | 240 |
Dybde | 8 |
Vægt | 309 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 4. mar. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788793046511 |
ISBN-10 | 8793046510 |
EAN | 9788793046511 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |