Lammefilosofi

Af: Per H. Jacobsen
198,75 kr
På lager
ISBN
9788793046511
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. 

Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. 

Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. 

 “En spændende kogebog, som med sit smukke layout giver lyst til at sætte sig godt tilrette og fordybe sig…og blive inspireret…” Thy Lam 

“Smukke fotos, gode opskrifter og ikke mindst … en perlerække af dejligt tilbehør, der passer perfekt til lammekød”. Aarhus Stiftstidende 

“En mere end velkommen udgivelse med lammeopskrifter, som helt sikkert vil blive brugt af lammekøds-elskere.” Bibliotekerne 

 “Dejlig inspiration – både til hverdag og fest … Man får lyst til spise lammekød noget oftere!” fyens.dk
Specifikationer
Undertitel Retter med lammekød
Forfatter Per H. Jacobsen
Forlag EC Edition
Indbinding Hæftet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. mar. 2016
Sideantal 120
Bredde 173
Højde 240
Dybde 8
Vægt 309
Første udgave 2007
Oplagsdato 4. mar. 2016
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-13 9788793046511
ISBN-10 8793046510
EAN 9788793046511
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.