Latinamerika
198,75 kr
500
ISBN
9788792064011
Vinder af Gourmand World Cookbook Awards 2007:
Best Foreign Cuisine Book & Best Latino Cuisine Book
Argentinske Ana Piazzetta tager os med på en kulinarisk og visuel rejse gennem 23 latinamerikanske lande og introducerer nogle af de mest populære retter fra de ofte meget forskellige køkkener.
Opskrifterne ledsages af et kulturelt indblik i de enkelte lande og krydres med fotos af retter samt farverige malerier af den argentinske kunstner Nicolás Rubió.
Med bogen følger også en cd med 16 populære latinsange, så man kan suge den originale stemning til sig alt imens der kokkeres, og siden når maden skal nydes.
Best Foreign Cuisine Book & Best Latino Cuisine Book
Argentinske Ana Piazzetta tager os med på en kulinarisk og visuel rejse gennem 23 latinamerikanske lande og introducerer nogle af de mest populære retter fra de ofte meget forskellige køkkener.
Opskrifterne ledsages af et kulturelt indblik i de enkelte lande og krydres med fotos af retter samt farverige malerier af den argentinske kunstner Nicolás Rubió.
Med bogen følger også en cd med 16 populære latinsange, så man kan suge den originale stemning til sig alt imens der kokkeres, og siden når maden skal nydes.
Undertitel | Smag & Behag |
---|---|
Forfatter | Ana Piazzetta |
Forlag | Skjødt |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. nov. 2007 |
Sideantal | 249 |
Bredde | 225 |
Højde | 226 |
Dybde | 27 |
Vægt | 1121 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 15. nov. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788792064011 |
ISBN-10 | 8792064019 |
EAN | 9788792064011 |
Sprog | mul |
Orignalsprog | mul |
Oversætter | Camilla Skjødt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Leonardo Liberman |