Letz Boeuf

Af: Daniel Letz
178,75 kr
På lager
ISBN
9788799496518

"Letz boeuf" af Daniel Letz

I anledning af Daniel Letz 40års jubilæum som kok udgiver han Letz Boeuf - mine bedste opskrifter med bøf - der er en hyldest til det kød vi danskere elsker: Oksekødet, i alle dets udskærninger og tilberedninger. Ligesom i forløberen Letz Laks er det råvaren, der er inspirationskilden til de mange illustrerede opskrifter. 

Opskrifterne tager brugeren med på  en gastronomisk rejse gennem 40 år ved gryderne i det professionelle køkken, hvor oksekødet har været underlagt tidens skiftende modeluner.

Ambitionen med bogen er, at give brugeren inspiration til nye måder  at tilberede og servere oksekød, dets tilbehør og saucer.

Alle retter er  beskrevet nøjagtig som de er blevet til og så ligetil som muligt.

134 sider i formatet 17,2x24,0 fremstillet af 170 g Magno Satin, illustrerede opskrifter der er garnhæftet med blødt flapomslag af 240 g homogen karton. Trykt hos Narayana Press. Med fotos af Andreas Wiking og layout af Søren Damstedt.

Bogen bliver udsendt til anmeldelse hos Politiken, Berlingske Tidende, Børsen,Jyllands-Posten samt flere dagsaviser.

Der kan rettes henvendelse til forlaget på: info@letzonline.dk

Specifikationer
Undertitel Mine bedste opskrifter med bøf
Forfatter Daniel Letz
Forlag Letz Bøger
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 23. nov. 2012
Sideantal 134
Bredde 175
Højde 241
Dybde 15
Vægt 528
Antal medie/filer 1
Første udgave 2012
Oplagsdato 23. nov. 2012
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799496518
ISBN-10 8799496518
EAN 9788799496518
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.