Levnedsmiddelhygiejne
395,00 kr
På lager
ISBN
9788721006778
Levnedsmiddelhygiejne henvender sig til alle, der beskæftiger sig med fødevarer.
Levnedsmiddelhygiejne giver en grundlæggende viden om forhold, der er afgørende for mikroorganismers skade- eller nyttevirkning. Bogen redegør for levnedsmiddelbårne sygdommes opståen, og hvordan disse forebygges i praksis.
Levnedsmiddelhygiejne er i 5. udgave ajourført generelt inden for levnedsmiddelmikrobiologien og justeret i forhold til den nye hygiejnelovgivning.
| Forfatter | Elin Kirkegaard;Preben Vestergaard Hansen |
|---|---|
| Forlag | Munksgaard |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | For professionsuddannelse, Sygepleje og paramedicinske fag |
| Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 4. mar. 2004 |
| Sideantal | 319 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 8. jun. 2023 |
| Oplag | 11 |
| Udgave | 5 |
| ISBN-13 | 9788721006778 |
| ISBN-10 | 8721006778 |
| EAN | 9788721006778 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



