Levnedsmiddelhygiejne
395,00 kr
På lager
ISBN
9788721006778
Levnedsmiddelhygiejne henvender sig til alle, der beskæftiger sig med fødevarer.
Levnedsmiddelhygiejne giver en grundlæggende viden om forhold, der er afgørende for mikroorganismers skade- eller nyttevirkning. Bogen redegør for levnedsmiddelbårne sygdommes opståen, og hvordan disse forebygges i praksis.
Levnedsmiddelhygiejne er i 5. udgave ajourført generelt inden for levnedsmiddelmikrobiologien og justeret i forhold til den nye hygiejnelovgivning.
Forfatter | Elin Kirkegaard;Preben Vestergaard Hansen |
---|---|
Forlag | Munksgaard |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | For professionsuddannelse, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. mar. 2004 |
Sideantal | 319 |
Bredde | 144 |
Højde | 215 |
Dybde | 22 |
Vægt | 412 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 8. jun. 2023 |
Oplag | 11 |
Udgave | 5 |
ISBN-13 | 9788721006778 |
ISBN-10 | 8721006778 |
EAN | 9788721006778 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |