Levnedsmiddelkemi

Af: Lisbeth Skjøde Jeppesen
143,75 kr
På lager
ISBN
9788778810250
Levnedsmiddelkemi er et ideelt supplement til de anvendte kemibøger på levedsmiddel-teknikeruddannelsen. Kompendiet kombinerer et højt fagligt niveau med en pædagogisk og praktisk tilgang til områder, der er meget centrale for levnedsmidler, f.eks. protein, fedtstof, tørstof og kulhydrater samt analyser af andre bestanddele som ascorbinsyre, collagen, nitrit, phosphat og salt. Et førsteklasses redskab når man vil forstå de kvalitetsændringer, som kan ske ved forarbejdningen.
Specifikationer
Forfatter Lisbeth Skjøde Jeppesen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 73
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1997
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 0
Udgave 2
Serie Levnedsmiddeltekniker
ISBN-13 9788778810250
ISBN-10 8778810256
EAN 9788778810250
Sprog dan
Orignalsprog und
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.