Levnedsmiddelkemi
Af: Lisbeth Skjøde Jeppesen
143,75 kr
På lager
ISBN
9788778810250
Levnedsmiddelkemi er et ideelt supplement til de anvendte kemibøger på levedsmiddel-teknikeruddannelsen. Kompendiet kombinerer et højt fagligt niveau med en pædagogisk og praktisk tilgang til områder, der er meget centrale for levnedsmidler, f.eks. protein, fedtstof, tørstof og kulhydrater samt analyser af andre bestanddele som ascorbinsyre, collagen, nitrit, phosphat og salt. Et førsteklasses redskab når man vil forstå de kvalitetsændringer, som kan ske ved forarbejdningen.
Forfatter | Lisbeth Skjøde Jeppesen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 73 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
Serie | Levnedsmiddeltekniker |
ISBN-13 | 9788778810250 |
ISBN-10 | 8778810256 |
EAN | 9788778810250 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Skole- og lærebøger, div. | ![]() |
EkspeditionsID | 729 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788778810250 | ![]() |
ISBN | 87-7881-025-6 | |
BOPISBN13 | 9788778810250 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Levnedsmiddelkemi | ![]() |
Varetekst | Skjøde Jeppesen; Levnedsmiddelkemi ; Levnedsmiddeltek | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Serietitel | Levnedsmiddeltekniker | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Levnedsmiddelkemi | |
BookScan-Titel | Levnedsmiddelkemi; Levnedsmiddeltekniker | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Levnedsmiddelkemi er et ideelt supplement til de anvendte kemibøger på levedsmiddel-teknikeruddannelsen. Kompendiet kombinerer et højt fagligt niveau med en pædagogisk og praktisk tilgang til områder, der er meget centrale for levnedsmidler, f.eks. protein, fedtstof, tørstof og kulhydrater samt analyser af andre bestanddele som ascorbinsyre, collagen, nitrit, phosphat og salt. Et førsteklasses redskab når man vil forstå de kvalitetsændringer, som kan ske ved forarbejdningen. | ![]() |
ForlagsNavn | Erhvervsskolernes Forlag | ![]() |
Bibliografisk historie | Tidligere: 1. udgave. 1994. 75 sider¤2. udgave | |
Forfatterefternavn | Skjøde Jeppesen | ![]() |
Forfatterfornavn | Lisbeth | ![]() |
MusikGenre | -1 | |
MusikType | -1 | |
Højde | 300 | ![]() |
Indbindingsform | 12 | ![]() |
Sider | 73 | |
Illustrationsangivelser | ill. | ![]() |
LandId | 131 | |
Bestillingsnummer | 61092-1 | ![]() |
Decimalklasse | 66.801 | |
ThemaKode | TDCT | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 184 746 1 | |
FørsteUdgivÅr | 1997 | |
Udgave | 2 | |
ÅrForSenesteOplag | 2005 | ![]() |
ÅrForUdgave | 1997 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2011-08-17 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | und | |
Materialet sprog | dan | |
DagForSenesteÆndring | 2015-11-16 | |
Forlagets hjemsted | Odense | ![]() |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Ny ændret udgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | x | |
Supplerende specifik materialebetegnelse | ||
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Cavi Tryk, Odense | |
Ugefortegnelse | DBF199742 | |
Udgivelsesår | 1997 |
Bøger i samme varegruppe: