Livscyklusernæring
425,00 kr
På lager
ISBN
9788762814585
Fra det øjeblik vi bliver født gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning. Disse fysiologiske forandringer er en hel naturlig del af livscyklussen, og de har stor betydning for vores ernæringsmæssige behov. Kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet.
Hensigten med denne bog er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring med udgangspunkt i både national og international forskning samt gældende anbefalinger.
Bogen er i høj grad tænkt som grundbog på uddannelsen til Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, men den kan også være relevant på diplomuddannelser indenfor ernæring og sundhed samt på uddannelser, hvor der undervises i ernæring til forskellige målgrupper.
Forfatter | Christian Mølgaard;Henrik Friis;Kim Fleischer Michaelsen;Sisse Fagt;Sjurdur Frodi Olsen;Christian Stenbak Larsen;Anne Marie Beck;Agnes Nadelmann Pedersen;Pernille Kæstel;Astrid Marie Lauridsen;Ulrik Schiøler Kesmodel;Rikke Ellekilde Kofoed Larsen;Ellen Tr |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | For erhvervsfaglig uddannelse, For højere uddannelse og universitetsuddannelse, For professionsuddannelse, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. jun. 2016 |
Sideantal | 488 |
Bredde | 174 |
Højde | 246 |
Dybde | 25 |
Vægt | 947 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 31. maj 2021 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788762814585 |
ISBN-10 | 8762814585 |
EAN | 9788762814585 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |