Mælkefri Chokolade
198,75 kr
På lager
ISBN
9788799648092
Denne bog har chokolade på hjernen. ”Mælkefri Chokolade” er for dig, som ønsker laktosefri, mælkefri og glutenfri chokolade, men uden at gå på kompromis med den gode smag og lækre fylde. Find opskrifter på hvid chokolade, rosenchokolade, chokoladeboller, lakridskugler, nougat, fyldte chokolader, karamelliserede æbler og popcorn. Chokoladebogen kan bruges både til jul, nytår, påske, Halloween, forår, sommer, efterår og vinter og hvor et stykke chokolade børnydes med velbehag. I alt 116 sider med flotte billeder, lækre opskrifter, info om chokolade og tips til mælkefri og glutenfri chokoladefremstilling og madlavning.
Undertitel | Uden spor af mælk eller gluten |
---|---|
Forfatter | Karina Villumsen |
Forlag | Madgudinden |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. dec. 2014 |
Sideantal | 116 |
Bredde | 170 |
Højde | 240 |
Dybde | 8 |
Vægt | 328 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 5. dec. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Det Mælkefri Køkken |
ISBN-13 | 9788799648092 |
EAN | 9788799648092 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Karina Villumsen |
Omslagsillustrator | Karina Villumsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Karina Villumsen |