Macarons
Det er svært ikke at elske macarons, og hver en bid af de delikate kager er som et kys til dine sanser. Kagerne er dekorative, smager himmelsk, og der er rige muligheder for variationer, både hvad angår smag og farver. Macarons er et af det franske køkkens mest elegante bud på lækre kager.
I denne bog lærer du, hvordan du bager de perfekte macarons – de enkle trin for trin-fotos garanterer et godt resultat. Dine macarons vil vække jubel, hvad enten du serverer dem til fest, teselskab, efter en god middag – eller giver dem som en særlig gave til en, du
har kær.
Ud over instruktioner i udstyr og råvarer, indeholder bogen opskrifter på klassiske macarons med fx chokolade, karamel eller kaffe. Der er også opskrifter på macarons for dig, der har lyst til at udfordre smagsløgene med fx solbær og hvid chokolade, med citron og bergamot eller med hindbær og anis.
Undertitel | Franske fristelser, mageløse makroner |
---|---|
Forfatter | José Maréchal |
Forlag | Tofino Books |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 13. dec. 2010 |
Sideantal | 72 |
Bredde | 196 |
Højde | 196 |
Dybde | 10 |
Vægt | 333 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 28. aug. 2012 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
Serie | . |
ISBN-13 | 9788792042019 |
ISBN-10 | 8792042015 |
EAN | 9788792042019 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | fre |
Oversætter | Elisabeth Henrichsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Akiko Ida |