Mad
232,50 kr
På lager
ISBN
9788702117462
Vi spiser mange af de samme råvarer, som man gjorde i stenalderen: brød og fisk, kød, grønt og nødder, frugter og bær. Det gjorde man også dengang. Siden er der kommet mange nye ingredienser til. Teknologien har givet os flere måder at tilberede mad på, og inspiration fra udlandet har påvirket vores madkultur.
I denne bog får eleverne viden om mad lige fra oldtiden til tv-køkkenet og moderne fastfood. De kan læse om økologi, og hvordan man kan producere mad uden at skade miljøet.
Til bogen er udarbejdet opgaver til faglig læsning på www.fagliglaesning.dk.
Forfatter | Nina Sahl |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Fagbøger for børn og unge: generel faglitteratur, Grundskolen: mellemtrin, Grundskolen: udskoling, Læseletbøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 3. maj 2012 |
Sideantal | 48 |
Bredde | 197 |
Højde | 271 |
Dybde | 6 |
Vægt | 172 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 3. maj 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | De store fagbøger |
ISBN-13 | 9788702117462 |
ISBN-10 | 8702117462 |
EAN | 9788702117462 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Carsten Schiøler |
Omslagsgrafiker | Carsten Schiøler |
Illustreret i farver/sh | Nej |