Mad i gamle dage
210,00 kr
På lager
ISBN
9788702204025
Vores mad har ændret sig meget gennem tiderne. Engang måtte man tage på jagt for at få mad på bordet, man måtte kæmpe for det daglige måltid. Til andre tider var der overflod af mad - især på de riges bord. Læs også om kokkepiger og kogekoners arbejde, om mad i krigstid og gamle nordiske madretter.
Opgaver på: fagbog.gyldendal.dk
Forfatter | Pernille Obitz Mathiessen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Fagbøger for børn og unge: generel faglitteratur, Grundskolen: indskoling, Grundskolen: mellemtrin, Læseletbøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. nov. 2016 |
Sideantal | 36 |
Bredde | 212 |
Højde | 212 |
Dybde | 4 |
Vægt | 115 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 4. nov. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | De små fagbøger |
ISBN-13 | 9788702204025 |
ISBN-10 | 8702204025 |
EAN | 9788702204025 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Eva Wulff |
Omslagsgrafiker | Eva Wulff |
Illustreret i farver/sh | Nej |