Mad i kokotte

Af: Cecilia Lundin
68,75 kr
500
ISBN
9788711167786
At lave mad i lergryde er en urgammel tilberedningsmetode som igen er blevet trendy. Og med god grund: den resulterer i slow food med masser af saft og kraft i.
Lergrydens porøse skærv optager let vand, og tilberedning af mad i lergryde/kokotte fungerer derfor som en dampningsmetode. Resultatet bliver meget fint, hvad enten der gælder kød, fisk, grønsager, rodfrugter, ris eller bælgfrugter. Mulighederne for variationer er næsten uudtømmelige. Man kan også sagtens bage brød i kokotten, og de mindre kokotter kan anvendes i mikroovnen.
Kokotten/lergryden stilles i kold ovn, så man behøver ikke at vente på, at ovnen når op på den rette stegetemperatur. Tilberedningstiden er lang, sjældent under en time. Der er absolut ingen risiko er for, at maden brænder på eller koger over. Kokotten passer sig selv. Og bagefter er der ingen fedtet oven, der skal gøres ren.
Mad i kokotte indeholder omkring 100 opskrifter med kød & fars, fjerkræ, fisk, grønsager, desserter og brød.
Specifikationer
Forfatter Cecilia Lundin
Forlag Aschehoug
Indbinding Ingen
Varegruppe Nedsat & Tilbud, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 14. sep. 2004
Sideantal 96
Bredde 197
Højde 247
Dybde 12
Vægt 492
Første udgave 0
Oplagsdato 14. sep. 2004
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711167786
ISBN-10 8711167785
EAN 9788711167786
Sprog dan
Orignalsprog swe
Oversætter Vibeke Fode
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.