Mad med glæde
68,75 kr
500
ISBN
9788715105401
Skønt kun først i 30'erne, har Ed Baines en forrygende karriere bag sig som chefkok på en lang række af verdens fineste restauranter. Han har blandt andet været køkkenchef hos Mogens Tholstrup i fem år på hans berømte restaurant i London, Daphne's, før han grundlagde sin første egen restaurant Randall & Aubin i Soho, som er blevet en utrolig suc-ces. I dag ejer han tre restauranter i London og har sit eget tv-program, Entertain - og flere er i støbeskeen.
Denne kogebog, som er hans første blev til, da Ed Baines blev far og skulle til at lave mad hjemme i sit eget køkken med udgangspunkt i butikkernes og supermarkedets almindelige udvalg - og det faktum, at han selv skulle rydde op efter sig.
Det er klassiske retter med et overraskende, ofte ganske enkelt strejf af noget nyt, anderledes og raffineret, der hæver dem op i en klasse for sig.
Denne kogebog, som er hans første blev til, da Ed Baines blev far og skulle til at lave mad hjemme i sit eget køkken med udgangspunkt i butikkernes og supermarkedets almindelige udvalg - og det faktum, at han selv skulle rydde op efter sig.
Det er klassiske retter med et overraskende, ofte ganske enkelt strejf af noget nyt, anderledes og raffineret, der hæver dem op i en klasse for sig.
Undertitel | I køkkenet med Ed Baines |
---|---|
Forfatter | Ed Baines |
Forlag | Lademann |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Nedsat & Tilbud, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. okt. 2002 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 194 |
Højde | 252 |
Dybde | 28 |
Vægt | 1006 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 2. okt. 2002 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788715105401 |
ISBN-10 | 8715105407 |
EAN | 9788715105401 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Jane Kjølbye |
Illustreret i farver/sh | Nej |