Mad med røg

Af: Kim Kruchow og Søren Willadsen
298,75 kr
500
ISBN
9788740601763

Varmrøgning er det nye sort. Blandt grillentusiaster er der lige nu stort fokus på at ryge maden ved at bruge træflis i kugle- eller gasgrillen, det har blandt andet DR sat fokus på med programserien “Storrygeren” på DR2 og i 2015 vil varmrøgningsflis være at finde i den danske detailhandel, så alle kan være med. Varmrøgning er et lille pift i tilberedningen med en stor og smagsrig effekt på den færdige ret.

 

Mad med RØG er en uhøjtidelig bog om varmrøgning, der henvender sig til såvel nybegyndere som erfarne hjemmerygere. Bogen er til alle, som har en kugle- eller gasgrill stående i haven eller på terrassen. Alle kan være med, når erfarne røg-entusiaster gennemgår de forskellige teknikker, råvarerne og det udstyr der kræves, for en succesoplevelse. Opskrifter en gennemprøvede og spænder over retter med gris, kalv, okse, lam, fjerkræ og fisk.

Specifikationer
Forfatter Kim Kruchow og Søren Willadsen
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 7. maj 2015
Sideantal 148
Bredde 218
Højde 265
Vægt 0
Første udgave 2015
Oplagsdato 7. maj 2015
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788740601763
ISBN-10 8740601765
EAN 9788740601763
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.