Mad & Mennesker
298,75 kr
500
ISBN
9788771083668
I bogen Mad og mennesker fortæller Søren Ryge og James Price deres personlige historier om måltider gennem tiden – tilbage fra deres barndom og frem til i dag. James Price voksede op med reducerede saucer, gastronomi og et internationalt køkken i København i 60’erne, Søren Ryge med svinekød, sovs og kartofler og klassisk dansk bondekost på landet i Sydslesvig i 40’erne og 50’erne.
De to samlinger af meget forskellige fortællinger bliver dermed også et billede på maden og måltidets regionale forskelle, historie og udvikling i Danmark.
| Forfatter | James Price og Søren Ryge Petersen |
|---|---|
| Forlag | People'sPress |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Biografier, sande fortællinger og ikkefiktiv prosa, Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Biografier & erindringer |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 26. okt. 2012 |
| Sideantal | 250 |
| Bredde | 197 |
| Højde | 245 |
| Dybde | 28 |
| Vægt | 945 |
| Første udgave | 2012 |
| Oplagsdato | 6. nov. 2012 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788771083668 |
| ISBN-10 | 8771083669 |
| EAN | 9788771083668 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




