Mad & Mennesker
298,75 kr
500
ISBN
9788771083668
I bogen Mad og mennesker fortæller Søren Ryge og James Price deres personlige historier om måltider gennem tiden – tilbage fra deres barndom og frem til i dag. James Price voksede op med reducerede saucer, gastronomi og et internationalt køkken i København i 60’erne, Søren Ryge med svinekød, sovs og kartofler og klassisk dansk bondekost på landet i Sydslesvig i 40’erne og 50’erne.
De to samlinger af meget forskellige fortællinger bliver dermed også et billede på maden og måltidets regionale forskelle, historie og udvikling i Danmark.
Forfatter | James Price og Søren Ryge Petersen |
---|---|
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Biografier, sande fortællinger og ikkefiktiv prosa, Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Biografier & erindringer |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. okt. 2012 |
Sideantal | 250 |
Bredde | 197 |
Højde | 245 |
Dybde | 28 |
Vægt | 945 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 6. nov. 2012 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771083668 |
ISBN-10 | 8771083669 |
EAN | 9788771083668 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |