Mad, mennesker og måltider
350,00 kr
Udsolgt. Fås i anden udgave
ISBN
9788762809291
Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i menneskers liv. Denne bog fortæller om måltiders rolle for vore sociale fællesskaber, fx i familien, om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde kostvaner og om hvad mad og måltider betyder for mennesker i institutioner som hospitaler, plejehjem, skoler og daginstitutioner til børn.
| Undertitel | Samfundsvidenskabelige perspektiver |
|---|---|
| Forfatter | Bente Halkier;Edvin Grinderslev;Hanne Munck;Katherine O\'Doherty Jensen;Lisbeth Haastrup;Lotte Holm;Margit Velsing Groth;Morten Kromann Nielsen;Søren Smidt;Søren Tange Kristensen;Lisanne Wilken;Susanne Lunn;Klaus G. Grunert;Jakob Demant;Jesper Lassen;Kari |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag |
| Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 1. aug. 2012 |
| Sideantal | 454 |
| Bredde | 173 |
| Højde | 245 |
| Dybde | 30 |
| Vægt | 786 |
| Første udgave | 2003 |
| Oplagsdato | 1. mar. 2017 |
| Oplag | 4 |
| Udgave | 2 |
| Recall To | 14. jan. 2022 |
| Recall From | 8. dec. 2021 |
| ISBN-13 | 9788762809291 |
| ISBN-10 | 8762809291 |
| EAN | 9788762809291 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Tove Krebs Lange |
| Illustreret i farver/sh | Nej |

