Mad, mennesker og måltider

Af: Bente Halkier;Edvin Grinderslev;Hanne Munck;Katherine O\'Doherty Jensen;Kim Rasmussen;Lisbeth Haastrup;Lotte R. Holm;Lotte Holm;Søren Smidt;Søren Tange Kristensen;Susanne Lunn
230,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788762807242
Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i et menneskers liv. Denne bog fortæller om måltidets rolle for vore sociale fællesskaber, f.eks. i familien, og om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde kostvaner, og om hvad mad og måltider betyder for mennesker i institutioner som hospitaler, skoler, plejehjem og daginstitutioner til børn. 
Specifikationer
Undertitel Samfundsvidenskabelige perspektiver
Forfatter Bente Halkier;Edvin Grinderslev;Hanne Munck;Katherine O\'Doherty Jensen;Kim Rasmussen;Lisbeth Haastrup;Lotte R. Holm;Lotte Holm;Søren Smidt;Søren Tange Kristensen;Susanne Lunn
Forlag Gyldendal Akademisk
Indbinding e-bog (pdf-format)
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 11. dec. 2007
Sideantal 312
Bredde 0
Højde 0
Vægt 0
Første udgave 2007
Oplagsdato 11. dec. 2007
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788762807242
ISBN-10 8762807242
EAN 9788762807242
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Tove Krebs Lange
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.