Mad, mennesker og måltider
230,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788762807242
Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i et menneskers liv. Denne bog fortæller om måltidets rolle for vore sociale fællesskaber, f.eks. i familien, og om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde kostvaner, og om hvad mad og måltider betyder for mennesker i institutioner som hospitaler, skoler, plejehjem og daginstitutioner til børn.
Undertitel | Samfundsvidenskabelige perspektiver |
---|---|
Forfatter | Bente Halkier;Edvin Grinderslev;Hanne Munck;Katherine O\'Doherty Jensen;Kim Rasmussen;Lisbeth Haastrup;Lotte R. Holm;Lotte Holm;Søren Smidt;Søren Tange Kristensen;Susanne Lunn |
Forlag | Gyldendal Akademisk |
Indbinding | e-bog (pdf-format) |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. dec. 2007 |
Sideantal | 312 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 11. dec. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788762807242 |
ISBN-10 | 8762807242 |
EAN | 9788762807242 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Tove Krebs Lange |
Illustreret i farver/sh | Nej |