Mad, mennesker og måltider

Af: Bente Halkier;Edvin Grinderslev;Hanne Munck;Katherine O\'Doherty Jensen;Lisbeth Haastrup;Lotte Holm;Margit Velsing Groth;Morten Kromann Nielsen;Søren Smidt;Søren Tange Kristensen;Lisanne Wilken;Susanne Lunn;Klaus G. Grunert;Jakob Demant;Jesper Lassen;Kari
280,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788762813120
Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i menneskers liv. Denne bog fortæller om måltiders rolle for vore sociale fællesskaber, fx i familien, om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde kostvaner og om hvad mad og måltider betyder for mennesker i institutioner som hospitaler, plejehjem, skoler og daginstitutioner til børn.  
Specifikationer
Undertitel Samfundsvidenskabelige perspektiver
Forfatter Bente Halkier;Edvin Grinderslev;Hanne Munck;Katherine O\'Doherty Jensen;Lisbeth Haastrup;Lotte Holm;Margit Velsing Groth;Morten Kromann Nielsen;Søren Smidt;Søren Tange Kristensen;Lisanne Wilken;Susanne Lunn;Klaus G. Grunert;Jakob Demant;Jesper Lassen;Kari
Forlag Munksgaard
Indbinding e-bog (pdf-format)
Thema koder For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 10. jan. 2014
Sideantal 454
Bredde 0
Højde 0
Vægt 0
Første udgave 2003
Oplagsdato 10. jan. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788762813120
ISBN-10 8762813120
EAN 9788762813120
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Tove Krebs Lange
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.