Mad, mennesker og måltider
280,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788762813120
Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i menneskers liv. Denne bog fortæller om måltiders rolle for vore sociale fællesskaber, fx i familien, om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde kostvaner og om hvad mad og måltider betyder for mennesker i institutioner som hospitaler, plejehjem, skoler og daginstitutioner til børn.
Undertitel | Samfundsvidenskabelige perspektiver |
---|---|
Forfatter | Bente Halkier;Edvin Grinderslev;Hanne Munck;Katherine O\'Doherty Jensen;Lisbeth Haastrup;Lotte Holm;Margit Velsing Groth;Morten Kromann Nielsen;Søren Smidt;Søren Tange Kristensen;Lisanne Wilken;Susanne Lunn;Klaus G. Grunert;Jakob Demant;Jesper Lassen;Kari |
Forlag | Munksgaard |
Indbinding | e-bog (pdf-format) |
Thema koder | For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. jan. 2014 |
Sideantal | 454 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 10. jan. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788762813120 |
ISBN-10 | 8762813120 |
EAN | 9788762813120 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Tove Krebs Lange |
Illustreret i farver/sh | Nej |