Mad + mennesker
175,00 kr
500
ISBN
9788778814104
Bogen er en introduktion til køkkenassistentuddannelsen og er beregnet til de 5 ugers uddannelsesspecifikke områdefag på grundforløbet.
Bogen beskriver emner som: Kostanbefalinger til normalkost; Menuplanlægning; Storkøkkenproduktion; Produktionsformer i storkøkkener; Kvalitetsvurdering af maden i køkkenet; Distribution samt Serveringsformer.
Bogen beskriver emner som: Kostanbefalinger til normalkost; Menuplanlægning; Storkøkkenproduktion; Produktionsformer i storkøkkener; Kvalitetsvurdering af maden i køkkenet; Distribution samt Serveringsformer.
| Undertitel | Køkkenassistenter |
|---|---|
| Forfatter | Hanne Hyldgaard Langager |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Product Type | Danske bøger |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 1. jan. 2003 |
| Sideantal | 93 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2003 |
| Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Køkkenassistent |
| ISBN-13 | 9788778814104 |
| ISBN-10 | 8778814103 |
| EAN | 9788778814104 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | und |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





