Mad + mennesker
175,00 kr
500
ISBN
9788778814104
Bogen er en introduktion til køkkenassistentuddannelsen og er beregnet til de 5 ugers uddannelsesspecifikke områdefag på grundforløbet.
Bogen beskriver emner som: Kostanbefalinger til normalkost; Menuplanlægning; Storkøkkenproduktion; Produktionsformer i storkøkkener; Kvalitetsvurdering af maden i køkkenet; Distribution samt Serveringsformer.
Bogen beskriver emner som: Kostanbefalinger til normalkost; Menuplanlægning; Storkøkkenproduktion; Produktionsformer i storkøkkener; Kvalitetsvurdering af maden i køkkenet; Distribution samt Serveringsformer.
Undertitel | Køkkenassistenter |
---|---|
Forfatter | Hanne Hyldgaard Langager |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 2003 |
Sideantal | 93 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Køkkenassistent |
ISBN-13 | 9788778814104 |
ISBN-10 | 8778814103 |
EAN | 9788778814104 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |