Mad, middag, menu

Af: Curtis Stone
298,75 kr
500
ISBN
9788711182970
I Mad, middag, menu har Curtis Stone valgt 24 af sine yndlingsingredienser og inddelt dem efter de fire årstider og hver årstid indledes med hans egne betragtninger. Han bru-ger sæsonens friske råvarer, og med en enkel 3-trins opdeling vises en let, en middelsvær og en mere udfordrende opskrift bygget over den samme grundingrediens.
Alle kan være med til det grundlæggende - de lette opskrifter har kun få ingredienser og en sim-pel fremgangsmåde, men det sjove er at opdage, at det svære ikke behøver være helt umuligt at lave. Med hjælp fra Curtis Stone kan man hele tiden gå et skridt videre og efterhånden tilberede avancerede menuer i sit eget køkken.

Curtis Stone er fra Melbourne. Han har i fire år været en meget rost køkkenchef på toprestauranten Quo Vadis i London og har tidligere arbejdet på Café Royal og Mirabelle. Han har bl.a. optrådt på tv i Taste Today, Good Food Live og BBC2´s Saturday Kitchen. Desuden har han bl.a. medvirket i tv-serien Surfing the Menu, sammen med kollegaen Ben O´Donoghue.
Specifikationer
Forfatter Curtis Stone
Forlag Aschehoug
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 6. okt. 2005
Sideantal 156
Bredde 238
Højde 238
Dybde 23
Vægt 922
Første udgave 0
Oplagsdato 6. okt. 2005
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711182970
ISBN-10 8711182970
EAN 9788711182970
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Ulla Oxvig
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.