Mad og madlavning i Vikingetiden
227,50 kr
500
ISBN
9788762714786
Du kan læse om, hvordan vikingerne tilberedte og spiste deres mad, hvordan de gik på jagt og dyrkede jorden, hvilke mad- og drikkevarer, der var populære, hvilke fødevarer de importerede og hvad de spiste til gilder og fester.
Prøv nogle af de velsmagende opskrifter fra vikingetiden, såsom havregrynskiks pyntet med frugt, honningglaserede rodfrugter, kyllinge- og urte-suppe, gryderet med svinekød eller frugt- og honning-punch.
Undertitel | Lær at lave mad efter gamle vikingeopskrifter |
---|---|
Forfatter | Clive Gifford |
Forlag | Flachs |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad, Kogebøger med/for børn |
Varegruppe | Fagbøger for børn |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. jan. 2010 |
Sideantal | 32 |
Bredde | 226 |
Højde | 276 |
Dybde | 9 |
Vægt | 371 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 14. jan. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Mad og madlavning |
ISBN-13 | 9788762714786 |
EAN | 9788762714786 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Torben Wilhelmsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |